Mesaje pentru cea mai buna prietena

Pentru cea mai buna prietena, o colectie cu probabil cele mai frumoase mesaje. Sa incepem lista de mesaje pregatite pentru cea mai buna prietena.

Toti se emotioneaza la suferinta unui prieten, dar numai un suflet cu adevarat bun, ca al tau, se poate bucura de succesele unui prieten. Iti multumesc ca-mi esti alaturi!

Tu esti cea care ma poate asculta, alaturi de tine imi pot invinge temerea… tu m-ai incurajat sa trec peste infrangeri si sa ajung spre victorii. Esti o adevarata prietena!

Cauta sa devii un om mai bun si asigura-te ca stii cine esti tu inainte de a cunoaste pe cineva si a astepta ca acea persoana sa stie cine esti.

De s-ar intampla sa-iti fie dor, si ce frumos ar fi, de ar fi asa impreuneaza-ti cele doua maini si inchipuie-ti, inchipuie-ti ca una este a mea.

Dumnezeu sa iti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare.

Orice s-ar intampla, sa nu uiti cat de minunata esti!

Pentru ca o prietenie se bazeaza pe sinceritate, iti multumesc ca existi si ca imi esti ca un frate.

Iti multumesc ca stii cand sa pastrezi tacerea. Si cand sa ma tii pur si simplu de mana.

Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se inneaca inainte de a ajunge la celalat mal. Iti multumesc ca esti langa mine.

Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumuseatea pana ce nu se ofileste.

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.

Prietenia este, in primul rand, pacea reciproca si zborul spiritului pe deasupra amanuntelor vulgare.

Zambeste! Astazi e o zi speciala, fii gata sa te simti importanta si nu uita ca ai alaturi o prietena ce va fi mereu in umbra ta! Sper – cea mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *